Zakenvuur Logo
TV fragment

Ondernemer met een idee: de pitch van Sandra Wessel

In de nieuwe aflevering van Zondag op Vier op 31 maart was ondernemer Sandra Wessel aanwezig in de studio om haar nieuwe uitvinding te presenteren: buiten bridge bord Tableau Vivent. Heb je ook weleens last van kaarten die buiten wegwaaien door de wind tijdens een potje kaarten? Dan is buiten bridge bord Tableau Vivent de oplossing! Naast dat je hiermee in weer en wind kan bridgen, schuif je met dit bord ook gemakkelijk al je kaarten tegelijk naar voren op het speeloppervlak. Zo kunnen medespelers de kaarten goed bekijken. Hiermee is het product niet alleen handig voor buiten, maar ook voor binnenshuis.  

 

 

Sandra is op zoek naar een partij die haar kan helpen om Tableau Vivent internationaal verder te brengen. Ben of ken jij iemand? Neem dan contact met haar op via bridge58.nl/contact  

Heb je nou zelf zo’n briljant idee? Laat het ons weten via info@zondagopvier.nl en maak kans om net als Sandra jouw idee of uitvinding te pitchen tijdens een televisie-uitzending van Zondag op Vier! 

Auteurs

Profile

Redactie

Zakenvuur is de online community voor ondernemend Nederland, vol met artikelen, columns, video content én een televisieprogramma.